Jag fick min första labrador 1971 och sedan dess har jag haft ett antal labradorer både svarta och bruna.

Under åren har jag hållit på med utställning, jaktprov och viltspårsprov och själv har jag en jägarexamen då jag även har haft med mina egna hundar på praktisk jakt.
 
I slutet på 80-talet och början på 90-talet hade jag ett par  valpkullar tillsammans med min mamma men efter det har det kommit familj emellan men labradoren har alltid funnits med.
 
År 1987 köpte jag en svart tik Annixis Our Favourite kallad "Olga" som vi parade med Country Song´s High Wind där vi behöll en svart tik Millmarsh`s Fracati kallad "Elsa" som gick bra utställningar och startades på jaktprov.
 
År 2005 köpte jag Annual's Northern Savanna kallad "Sussie" som då var 15 mån och hon blev SE U(U)CH på knappt ett år.

Hösten 2009 kom
Annual's The Dreamer  kallad "Hjördis"  till oss och hon har gått fantastiskt bra på utställningar, på 3 år så har hon lyckats erövra fyra champion  titlar SE U(U)CH, NO U CH, EE CH, 
Estonia Winner 2012, C.I.E. Champion.

År 2012 kom Annual's Hot Chocolate kallad "Ulla" till oss som är brun och som är den första bruna uppfödda kullen på Annual's Kennel. 
 
Hela familjen är engagerade i våra hundar och min äldsta dotter Agnes visar många hundar i utställningsringarna.
 
Mitt mål är att försöka föda upp friska, sunda och mentalt bra labradorer som har den rätta viljan att jobba och har en tilltalande exteriör.
 
 
IMG 3703